CompanionS

Explore. Dream. Discover.Pažljivo popuniti prijavni formular, a zatim kliknuti na dugme "PRIJAVI SE."

Potvrdu o prijavi šaljemo u najkraćem roku, a za to vreme vi se pakujte!

Pre popunjavanja formulara pročitati informacije o prijavi kliknuti OVDE.


* svako ko želi da putuje, potrebno je da lično, zasebno popuni prijavni formular sa svojim podacima (nije moguće da se više osoba prijavi popunjavanjem jednog priavnog formulara
)
* prijavni formular se popunjava pravopisnom kombinacijom Velikih i malih slova, jedino se ime i prezime popunjavaju VELIKIM početnim slovima)
(napomena: ne organizujemo putovanja u periodu praznika i festivala)
Lični podaci, onako kako su zapisani u pasošu:
Uslov da bi se išlo na putovanje je da imaš CompanionS prijatelja/poznanika, koji je već putovao sa nama i koji ti je preneo sve informacije o funkcionisanju družine.
Svi CompanionSi koji nisu do sada putovali sa nama, potrebno je da dobiju pismenu preporuku od jednog CompanionS prijatelja/poznanika (koji je vec purovao sa nama), u kojoj ce pisati šta tebe cini odgovarajucom osobom za CompanionS družinu. Pismena preporuke treba biti napisana na tvom CompanionS profilu.
Evo par pitanja, koja ce ti pomoci da vidiš da li ti odgovara CompanionS družina i dali deliš iste ideje, a samim tim i spremnost da se upustiš u naše avanture:
       Pošto sve rezervacije se vrše po promotivnim cenama, ne postoji NIKAKVA mogućnost da se putovanje otkaže (refundira - povraćaj novca), niti promeni datum putovanja ili imena putnika. U slučaju otkazivanja putovanja mora se platiti i drugi deo cene putovanja (preostalih 30%) bez obzira na razlog i vreme otkazivanja, jer mi smo u obavezi da platimo pri vašoj prijavi celokupan iznos putovanja i pokrivamo iznos, koji nije plaćen do polaska na putovanje.
Neispunjavanje neke od dogovorenih obaveza/doprinosa prema CompanionS družini (web-stranici) diskvalifikovaćete za naredna putovanja sa nama.
* sva polja obeležena zvezdicom (*) moraju se popuniti pre konačne prijave.


PRIJAVA JE USPEŠNO POSLATA!
Kako bi kompletirao prijavu:
1. Pošalji kopiju svog pasoša na: [email protected] i
2. Dostavi prvi deo cene putovanja (70% ukupnog iznosa)
Oops. An error occurred.
Click here to try again.